lördag 19 januari 2013

Ännu är det vinter

Gullvivor från Kinnekulle
Kunde inte låta bli att lägga ut lite vårbilder. Det dröjer ännu ett tag men snart ser det ut så här hur otroligt det än verkar . Idag var det 18 minusgrader när vi vaknade. Visst är det ett under varje vår när ljuset och värmen väcker upp dessa ljuvliga blommor?
Fänrikshjärtan
Mer Gullvivor


4 kommentarer:

  1. Tack för vackra sommarblomster! De väcker en stark längtan till våren och sommaren som komma skall...
    Påminner mig också att när sommaren kommer måste jag måla två husgavlar på sommartorpet. Får kanske anlita en yrkesman då jag inte längre känner för att klänga på stege med målarpytsen.
    Ja blommorna ger associationer...
    rolf ohlson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rolf
      Klättra inte på några stegar! Utnyttja ROT och anlita en yrkesman. Dom gör det dessutom snabbare än vi gamla som visserligen kan men är lite segare om man så säger. Dessutom skapar du ju arbetstillfällen och kan se dig som en som får hjulen att snurra;)Som extra bonus kan du njuta av sommaren!

      Radera
  2. Nu vill jag också ha vår!:) gullvivor från kinnekulle ja,just de röda brukar jag plocka i mina föräldrars trädgård ,vid foten av kinnekulle :)/Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ulrica, den som väntar på något gott osv. Kan hälsa från Husaby där vi var igår och hämtade en beställning hos Therese, Smeden. Där är lika mycket snö som här men snart...

      Radera